REYN

associatesTitle

PIQET - PRINCIPI KVALITETNOG PROFESIONALNOG RAZVOJA ODGOJNO OBRAZOVNIH DJELATNIKA

Cilj projekta je unaprijediti profesionalni razvoj odgojno - obrazovnih djelatnika kroz unaprijeđenje kompetencija Korakovih i drugih edukatora koji rade s odgojno obrazovnim djelatnicima. Posebno se promiču socijalna pravda, interkulturalizam i ljudska prava u svim temama profesionalnog razvoja o-o djelatnika.

Zajedno s partnerima, Međunarodnom udrugom Korak po korak i Pedagoškim institutom iz Slovenije, analizirat ćemo trenutnu situaciju profesionalnog razvoja edukatora u odgoju i obrazovanju, izradit ćemo principe kvalitetnog profesionalnog razvoja edukatora te metodu praćenja i evaluacije utjecaja.

Organizirat ćemo PIQET online i događaje uživo te razviti trodnevni modul za trening edukatora. Napisat ćemo priručnik koji će sadržavati detaljan opis primjera dobrih, postojećih praksi edukatora nastalih djelovanjem u okviru PIQET-a. Dijelit ćemo sve aktivnosti na javnim i online konferencijama.

Naš dugoročni cilj je osigurati potporu na razini EU i izvan EU za unaprjeđenje profesionalnog razvoja edukatora, članova ISSA mreže i šire. Stoga će ISSA prije svega, ali i svi partneri uložiti daljnje napore kako bi postali ključni procesu rasta visokokvalitetnih mreža edukatora u cijeloj Europi.

Više o projektu možete pročitati i na projektnoj stranici ISSA-e.

Trajanje: siječanj 2022. - prosinac 2024.

DONATORI

PARTNERI