REYN-Hrvatska

Članak 28.

REYN-Hrvatska

STRUČNI ISPIT-mogu ili ne mogu,pitanje je...

 • Betty Boop @ 09.03.2007, 22:39

  Pozdrav svima.Imam pitanje,nastojati ću biti što kraća:za par mjeseci biti će mi točno godinu dana pripravničkog staža.Može li se pripravnik sam prijaviti za polaganje stručnog ispita,obzirom da si sam plaća taj stručni (privatni vrtić,"privatna pravila") i ima godinu dana staža,ukoliko vrtić to sam ne napravi?
  Jako mi je drago da sam otkrila ovu stranicu,pronašla sam mnogo zanimljivosti.I još pitanje za organizatore:hoće li se održati još koja radionica na temu kreativnog plesa u nastavi?Nažalost,prekasno sam vidjela obavijest za prethodnu.
  Bye.

 • helena @ 13.03.2007, 13:06

  Radionica kreativnog plesa u nastavi će se održati 26. svibnja, a njen nastavak slijedi 2. lipnja. Polaznici koji su već završili uvodnu radionicu kreativnog plesa, na nastavak mogu ići 28. svibnja. Pošaljite e-mail da ste zainteresirani na mail: maja@korakpokorak.hr Što se tiče stručnog ispita vrtić Vas je dužan prijaviti za polaganje stručnog ispita i to prijavnicom PO1 (na početku stažiranja) a na kraju prijavnicom PO2 i PO3 (izvješće o stažiranju pripravnika). Naravno dužnost je vrtića da to napravi jer na prijavnicu treba staviti službeni žig ustanove a izvješće treba pisati stručni suradnik ili ravnatelj ustanove u kojoj radite. Na početku stažiranja Vam treba biti dodijeljen mentor kod kojeg ćete obavljati stažiranje. Kod njega ćete ujedno i prisustvovati oglednim satovima koje on samostalno izvodi. Trebate imati i plan stažiranja kako biste znali što Vas sve očekuje, a važno je da se upoznate i s Pravilnikom o polaganju stručnih ispita odgojitelja i stručnih suradnika (možete ga naći u NN na netu). Ukoliko to nije slučaj, predlažem Vam da se javite Agenciji za odgoj i obrazovanje (savjetnicama Tijani Vidović ili Andreji Silić) i informirate se o svojim pravima tijekom pripravničkog stažiranja. Ukoliko ljudi iz Agencije budu imali uvid u takav način funkcioniranja ustanove u kojoj radite, vjerojatno će napraviti uvid u organizaciju rada vrtića. želim Vam uspjeh!

 • Betty Boop @ 15.03.2007, 22:26

  Hvala što ste se potrudili dati mi opsežan odgovor.Tu je sve što me je zanimalo.Vidimo se negdje među temama :o) .Pozdrav.

Brzi odgovor

Prepiši znakove:

Brza prijava

Kor. ime: Lozinka:

Početna stranica
Korak po korak na Facebooku


forum


kontakti


newsletter

korak po korak je program metoda poučavanja usmjerenih na dijete

7. travnja 2020.
3.256.939 posjeta