REYN-Hrvatska

Članak 28.

REYN-Hrvatska

STRUČNI ISPIT !!!!

 • mala @ 16.02.2008, 21:49

  Zna li netko koliki je najkraći razmak između pismenog i usmenog dijela stručnog ispita. Znam kada mi je pismeni dio,ali nitko mi nije javio kada je praktični i usmeni dio ispita. Zanima me koliko ću dana imati za pripremu praktičnog djela ispita?

 • znatizeljna @ 17.02.2008, 00:54

  Ja sam pismeni pisala u srijedu i odmah poslije pismenoga ides u pedagoginje na dogovor kada ti odgovara usmeni i prakticni dio. U St-u je usmeni isti dan kad i prakticni, tj. prvo ides na prakticni pa na usmeni. Znaci, pisala u srijedu, hiospitirala 1 dan u ponedjeljak, u srijedu dosla na konzultacije s mentorom i u cetvrtak imala prakticni od 8 do 12 pa na usmeni pola sata.

 • mala @ 17.02.2008, 16:26

  Blago tebi,sve je iza tebe!!!!

 • majaa @ 04.10.2008, 23:38

  Mene zanima može li se stručni ispit polagati u Zg,iako sam iz Slavonije, jer nikako ne želim polagati u Osijeku kod "cijenjene" S.T. koja je sve samo ne savjetnik!(negdje je u svoj toj ambiciji izgubila bonton i odnos koji bi trebala imati s odgojiteljima pripravnicima)
  Kakva parodija!

 • Gost @ 03.11.2008, 06:06

  oko tjedan dana traje pauza od pismenog do praktične aktivnosti, a usmeni je odmah nakon praktične aktivnosti.

  "Mene zanima može li se stručni ispit polagati u Zg,iako sam iz Slavonije, jer nikako ne želim polagati u Osijeku kod "cijenjene" S.T. koja je sve samo ne savjetnik!(negdje je u svoj toj ambiciji izgubila bonton i odnos koji bi trebala imati s odgojiteljima pripravnicima)
  Kakva parodija!"

  na žalost, to nije usamljeni slučaj da stručni suradnici podcijenjuju rad odgajatelja.
  ja bi na tvom mjestu nazvala agenciju za odgoj i obrazovanje pa bi njih to pitala, ako oni ne znaju odgovor, možda bi te mogli uputiti nekome tko bi ti mogao pomoći.
  sretno!!

Brzi odgovor

Prepiši znakove:

Brza prijava

Kor. ime: Lozinka:

Početna stranica
Korak po korak na Facebooku


forum


kontakti


newsletter

korak po korak je program metoda poučavanja usmjerenih na dijete

4. travnja 2020.
3.253.517 posjeta