REYN-Hrvatska

Članak 28.

REYN-Hrvatska

sportska igraonica

 • Gost @ 28.06.2006, 00:05

  Zna li netko za kakvu sportsku igraonicu za predškolsku djecu na području Zagreba?Mom sinu (4,5) treba prilika za druženje i rekreaciju kroz sudjelovanje u grupnim igrama s puno kretanja, a za sada mislim da nije spreman za treniranje nekog sporta. U vrtiću koji pohađa , na žalost, ne rade ništa tog tipa.

 • helena @ 28.06.2006, 12:06

  Dragi tata, u vrtićima postoje sportske igraonice (kraći) I sportski vrtići (cjelodnevni programi). Cjelodnevne sportske programe u okviru redovnog vrtića možete naći u vrtiću Vjeverica (na Mihaljevcu), Jarun i Dječja igra (Dubrava). Mislim da od slijedeće godine kreće i u DV Medveščak. U vrtiću bi trebalo pitati ima li mogućnosti dijete uključiti samo na sportski program, takvu opciju možete dogovoriti u DV Dječja igra a u ostalim vrtićima trebate pitati, ne mogu Vam sa sigurnošću reći. Ne znam u kojem vremenskom periodu biste krenuli s ovim programom jer pred ljeto se program radi smanjene prisutnosti djece ukida a ponovno počinje na jesen. Program je koncipiran tako da sadržava osnovne elemente sportova a bazira se na prirodnim oblicima kretanje (puzanje, provlačenje, skakanje, trčanje, penjanje I sl.) pa djeca s radošću sudjeluju u ovom programu. Javite ukoliko trebate dodatne informacije. Pozdrav!

 • Gost @ 15.08.2006, 15:40

  evo jedna u koju je moj dvogodišnjak išao prošle godine, a ići će i ove.
  to je mislim i jedina igraonica u koju primaju dvogodišnjake (naravno sa njima su prisutni i roditelji u grupi)
  www.educarena.com

 • dijana @ 15.08.2006, 21:46

  helena, kako si shvatila da to piše tata?

 • helena @ 18.08.2006, 09:21

  hm, dobro pitanje. Poruka je došla još u 6. mjesecu pa se ni ne sjećam, no mislim da mi se tata obratio i mailom. Ne isključujem opciju da sam pogriješila

Brzi odgovor

Prepiši znakove:

Brza prijava

Kor. ime: Lozinka:

Početna stranica
Korak po korak na Facebooku


forum


kontakti


newsletter

korak po korak je program metoda poučavanja usmjerenih na dijete

4. travnja 2020.
3.253.484 posjeta