REYN-Hrvatska

Članak 28.

REYN-Hrvatska

Privatna igraonica za djecu

 • Gost @ 15.11.2006, 20:30

  Prije svega, srdačan pozdrav svima! Upravo otkrivam Vaš ''Korak po korak'' svijet na ovim stranicama i oduševljena sam! Imam pitanje nevezano uz Vaš program, ali se nadam da ćete mi moći pomoći. Zanima me gdje mogu saznati koji su uvjeti (tehnički/prostorni, financijski; kvalifikacije...) za osnivanje privatne dječje igraonice u Hrvatskoj? Ja osobno nisam odgajatelj, već apsolvent profesorskog studija sa dosta iskustva u radu s djecom svih uzrasta kroz znanstvene radionice/igraonice (u organizaciji stručne udruge i u suradnji s Crvenim križem). Sa kolegama i kolegicama s fakulteta razgovarala sam o toj mogućnosti, ali do sada nisam uspjela doći do zadovoljavajućih, konkretnih odgovora. Unaprijed zahvaljujem.
  Ana M. Tomša, amtomsa@gmail.com

 • helena @ 20.11.2006, 16:00

  Pozdrav Ana, drago mi je da Vam se svidjaju naše stranice. Nastojimo biti aktualni iako je to sada već veliki fond informacija. Što se tiče uvjeta (tehničkih, prostornih, kvalifikacija) možete ih naći u Odluci o elementima standarda društvene brige o djeci predškolske dobi (NN 29/83). Ovaj dokument radi starosti nije dostupan na webu pa ga trebate potražiti u arhivu Nacionalne knjižnice. Ostale informacije možete pronaći kontaktirajući Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa (tel: 4569 -000) ili Gradski ured za obrazovanje i šport (telefon zagrebačkog gradskog ureda je 6100 – 511, predlažem vam da se obratite gđi. Biserki Bucković). Nadam se da ćete uspjeti u svom naumu.

 • Gost @ 22.10.2009, 15:35

  Pozdrav zanima me ova tema jer i sama planiram otvoriti nešto slično u centru grada. Da li je netko uspio saznati nešto više o ovoj temi? Pozdrav, Tihana

Brzi odgovor

Prepiši znakove:

Brza prijava

Kor. ime: Lozinka:

Početna stranica
Korak po korak na Facebooku


forum


kontakti


newsletter

korak po korak je program metoda poučavanja usmjerenih na dijete

24. siječnja 2021.
3.438.357 posjeta