REYN-Hrvatska

Članak 28.

REYN-Hrvatska

Podružnica Korak po korak

 • Gost @ 16.06.2005, 11:31

  Poštovani;
  u nedjelju sam gledala Milićev dnevnik i TV prilog iz OŠ Spinut. Kamere HTV-a su bile u splitskoj školi kod učiteljice Sanje Župa. Fasciniralo me sve viđeno, te bi ja kao roditelj voljela da i moj predškolac pohađa takav razred. Žao mi je što nema više učiteljica koje rade po koraku jer bi onda bile zadovoljene potrebe roditelja koji u posljednje vrijeme sve više traže korak. Na žalost, nisam te sreće da moje dijete od rujna krene u jedan takav razred jer u Splitu tek dvije učiteljice provode taj program i to u II i III razredu.
  Interesira me imate li svoju podružnicu u Splitu jer bi se htjela aktivirati? Kako i na koji način mogu stupiti u kontakt sa učiteljicom Župa jer bih kao roditelj s njom mogla razmijeniti neka iskustva, te da me savjetuje oko upisa u školu.
  Inače, web vam je genijalan i samo naprijed. Konačno da su u školstvu počele neke promjene.
  Mlada mama

 • Sanja Brajković @ 28.06.2005, 04:28

  Draga mama,
  zahvaljujemo na pohvalama i u naše i u ime učiteljice Sanje. Iskreno nam je žao što i vaše dijete neće imati priliku biti u korakovskom razredu. No, možda je to samo privremeno. Naime, u Splitu i važoj županiji za program Korak po korak obrazovali smo preko 100 učitelja/ica. Mnoge od njih napravile su već prve korake u promjeni svoje razredne prakse, a neke postižu i zavidnu kvalitetu rada (kao što ste i vidjeli u TV prilogu). Interes za edukaciju u Splitu još uvijek postoji, pa nije rečeno da i razred Vašeg sina jednom neće primjenjivati metode Programa Korak po korak.
  Što se tiče vašeg interesa za podružnicu. Osim Pučkog otvorenog učilišta Korak po korak koja je profesionalna neprofitna institucija, i bavi se stručnim usavršavanjem odgajatelja i učitelja postoji i Udruga roditelja Korak po korak čija je misija okupljanje roditelja i promoviranje prakse usmjerene na dijete s roditeljskog aspekta. Savjetujem Vam da je javite na e-mail predsjednici Udruge Gorani Hitrec, kako biste čuli više o aktivnostima i mogućnostima otvaranja podružnice. e-mail adresa Gorane Hitrec je gorana@korakpokorak.hr
  Srdačan pozdrav,
  Sanja Brajković

 • Gost @ 19.10.2005, 19:14

  Poštovana gospođo, tek sad sam pročitala Vašu poruku. Ja sam pedagoginja Fadila Zoranić u OŠ Spinut gdje učiteljica Sanja Župa radi. Bit će nam drago da nas posjetite u našoj školi. Možda smo zakasnili za upis ali vjerujem da ima još puno tema za razgovor. Srdačan pozdrav

 • Dalmatinka @ 09.03.2006, 01:39

  Odavno nisam bila na Korak stranicama....ugodno sam izneđena, puno su ljepše i sadrže puno više informacija od onih starih. Pozdrav Fadili i Sanji od korakovke Jelene iz Dubrovnika.

Brzi odgovor

Prepiši znakove:

Brza prijava

Kor. ime: Lozinka:

Početna stranica
Korak po korak na Facebooku


forum


kontakti


newsletter

korak po korak je program metoda poučavanja usmjerenih na dijete

7. travnja 2020.
3.256.900 posjeta