REYN-Hrvatska

Članak 28.

REYN-Hrvatska

Knjige

  • Gost @ 15.11.2006, 10:26

    U kojim knjižarama se mogu kupiti korakove knjige? Isto tako zamolila bi preporuku za literaturu i drugih izdavača. Može i na engleskom jeziku. Tema otprilike kao knjiga Bogatstvo materijala kao izvor dječje spoznaje.
    Često puta se odgajateljima dešava da jednostavno imaju ideju,ali nisu sigurni kako je sprovesti u praksi-pogotovo oni neiskusniji. Iz tog razloga pokrećem ovu temu i molim pomoć oko literature.
    Hvala

  • helena @ 15.11.2006, 12:26

    Korakova izdanja možete naći u Profilovima knjižarama, Fomi i Vihoru. Možete ih također nabaviti i u našoj kući (adresa Ilica 73) ili ako niste iz Zagreba možete ih naručiti poštom (narudžbenice možete naći na našem webu (link KNJIGE ili ČASOPISI). Što se tiče literature drugih izdavača Školska knjiga je izdala knjigu ENCIKLOPEDIJA MALIH AKTIVNOSTI, imate i knjigu Edite Slunjski KAD DJECA PIŠU, BROJE, RAČUNAJU. Na web stranici www.earlychildhood.com možete pronaći dodatne izvore naimjenjene odgajateljima. Druga tražilica je young children Vjerujem da ćete kroz samostalno istraživanje doći do puno većeg fundusa literature. Sretno!

Brzi odgovor

Prepiši znakove:

Brza prijava

Kor. ime: Lozinka:

Početna stranica
Korak po korak na Facebooku


forum


kontakti


newsletter

korak po korak je program metoda poučavanja usmjerenih na dijete

20. rujna 2020.
3.366.692 posjeta