REYN-Hrvatska

Članak 28.

REYN-Hrvatska

kako na seminare?

 • Gost @ 15.07.2007, 22:03

  Studentica sam 3. godine učiteljskog studija u Splitu, (na jesen 4.) i zanima jesu li seminari i ostale aktivnosti koje provodi korakpokorak dostupne studentima? Na faksu postoje profesorice koje određene teme, metode i sl. obrađuju po tom programu i stalno čujemo ''''...to i to je po koraku''''
  Nikada nisam vidjela plakat ili da nam je ponuđeno na fakultetu sudjelovanje u radu.
  Ono što sam dosad upoznala mi se jako sviđa i mislim da ne bi nikome naškodilo da se s tim upoznam prije nego počnem raditi -ako počnem raditi :-(.
  Ako netko nešto zna o ovome, molim da mi odgovori.

 • Gost @ 17.07.2007, 14:05

  Studenti četvrtih godina mogu biti polaznici naših edukacija za primjenu metodologije Korak po korak. Prije godinu dana u Splitu smo čak imali "studentsku" grupu polaznika edukacije Korak po korak za razrednu nastavu. Dio kotizacije za edukaciju tada je podmirila udruga studenata, a koliko se sjećam sredstva su dobili od fakulteta. Vi se naravno možete na edukaciju prijaviti i osobno.
  Inače, ove godine smo u Đakovu održali edukaciju Živjeti različitosti za studente koji se obrazuju za buduće učitelje sa Sveučilišta u Osijeku. Troškove te edukacije podmirili su Američko veleposlanstvo i Nizozemska ambasada.

 • dome_st @ 17.07.2007, 14:29

  To mi je drago čuti. Bit ću na oprezu ukoliko čujem da se nešto organizira.
  Hvala

Brzi odgovor

Prepiši znakove:

Brza prijava

Kor. ime: Lozinka:

Početna stranica
Korak po korak na Facebooku


forum


kontakti


newsletter

korak po korak je program metoda poučavanja usmjerenih na dijete

7. travnja 2020.
3.256.962 posjeta