REYN-Hrvatska

Članak 28.

REYN-Hrvatska

CAP PROGRAM

 • Gost @ 04.07.2005, 23:54

  Zanimaju me povratne informacije o učinkovitosti CAP programa prevencije zlostavljanja. Naime, od jedne mame sam čula kako joj se čini da je to bilo skroz bezveze: ravnateljica je program suhoparno predstavila roditeljima, njenoj kćeri je bilo dosadno na radionicama i nisu kasnije s učiteljcom ponavljali strategije naučene u programu. P.

 • Gorana Hitrec @ 24.08.2005, 02:01

  O učinkovitosti CAP programa možemo zaključiti na temelju reakcija djece u za njih ugrožavajućim situacijama. Iz Poliklinike za zaštitu djece informirali su nas da su im neka djeca govorila o CAP radionici i važnoj poruci da zlostavljanje moraju obznaniti. Također imamo podatke iz evaluacije grupnih oblika tretmana djece s poremećajima u ponašanju koje su radile prof.dr. Marina Ajduković i prof. dr. Antonija Žižak gdje su djeca također spominjala CAP radionicu kao mjesto gdje su mnogo toga naučila i promijenila svoje ponašanje.
  Žalosti nas kad čujemo da je CAP odrađen tako kako vi opisujete jer to onda znatno smanjuje njegovu učinkovitost. Bilo bi nam vrlo dragocjeno čuti o kojoj se školi radi kako bismo mogli CAP timu koji je program provodio pomoći da poboljša svoj rad.

 • Nives @ 24.08.2005, 02:05

  NAPOMENA: CAP program provodi Udruga roditelja ''''Korak po korak'''', a ne Pučko otvoreno učilište ''''Korak po korak''''. Znam da to mnogi miješaju. Stranica Udruge roditelja je još u izradi, vjerujem da će uskoro biti dovršena pa ćemo diskusiju o CAP-u preseliti na nju.
  Nives Milinović

Brzi odgovor

Prepiši znakove:

Brza prijava

Kor. ime: Lozinka:

Početna stranica
Korak po korak na Facebooku


forum


kontakti


newsletter

korak po korak je program metoda poučavanja usmjerenih na dijete

19. rujna 2020.
3.366.036 posjeta