REYN-Hrvatska

Članak 28.

REYN-Hrvatska

CAP PROGRAM

 • Gost @ 04.07.2005, 23:54

  Zanimaju me povratne informacije o učinkovitosti CAP programa prevencije zlostavljanja. Naime, od jedne mame sam čula kako joj se čini da je to bilo skroz bezveze: ravnateljica je program suhoparno predstavila roditeljima, njenoj kćeri je bilo dosadno na radionicama i nisu kasnije s učiteljcom ponavljali strategije naučene u programu. P.

 • Gorana Hitrec @ 24.08.2005, 02:01

  O učinkovitosti CAP programa možemo zaključiti na temelju reakcija djece u za njih ugrožavajućim situacijama. Iz Poliklinike za zaštitu djece informirali su nas da su im neka djeca govorila o CAP radionici i važnoj poruci da zlostavljanje moraju obznaniti. Također imamo podatke iz evaluacije grupnih oblika tretmana djece s poremećajima u ponašanju koje su radile prof.dr. Marina Ajduković i prof. dr. Antonija Žižak gdje su djeca također spominjala CAP radionicu kao mjesto gdje su mnogo toga naučila i promijenila svoje ponašanje.
  Žalosti nas kad čujemo da je CAP odrađen tako kako vi opisujete jer to onda znatno smanjuje njegovu učinkovitost. Bilo bi nam vrlo dragocjeno čuti o kojoj se školi radi kako bismo mogli CAP timu koji je program provodio pomoći da poboljša svoj rad.

 • Nives @ 24.08.2005, 02:05

  NAPOMENA: CAP program provodi Udruga roditelja ''''Korak po korak'''', a ne Pučko otvoreno učilište ''''Korak po korak''''. Znam da to mnogi miješaju. Stranica Udruge roditelja je još u izradi, vjerujem da će uskoro biti dovršena pa ćemo diskusiju o CAP-u preseliti na nju.
  Nives Milinović

Brzi odgovor

Prepiši znakove:

Brza prijava

Kor. ime: Lozinka:

Početna stranica
Korak po korak na Facebooku


forum


kontakti


seminari za škole

Edukacija za voditelje Zajednica učenja
raspored radionica
prijavni list

seminari za vrtiće

Edukacija za voditelje Zajednica učenja
raspored radionica
prijavni list

newsletter

korak po korak je program metoda poučavanja usmjerenih na dijete

16. veljače 2020.
3.222.148 posjeta